Vartalohoidot

Kiinteyttävä vartalohoito, tehokkaat aktiiviaineet yhdistettynä ylellisen rentouttavaan hierontaan.

Meribel Beautysta löydät valikoiman hemmottelevia vartalohoitoja, jotka tarjoavat tehokkaita ja nopeita hoitotuloksia sekä aistikkaita hemmotteluhetkiä. 

Vartalohoitomme kuorivat, siloittavat ja pehmentävät ihoa, sekä aktivoivat verenkiertoa ja vähentävät lihasjännitystä.

Vartalohoidot ovat yhdistelmä ihon hyvinvointia ja rentoutumista. Parhaaseen lopputulokseen pääset säännöllisellä sarjahoidolla.

Anti-Selluliittihoito

Hoito sisältää kokovartalon kuorinnan, selluliitti hajottamaan- imukuppihieronnan ja vartalokäären, selluliittivoideen.

Parhaisiin tuloksiin päästään, kun selluliittihoito tehtaan sarjahoitona 3-8 kertaa kahden-kolmen viikkon välein ja tehokkailla kotihoitotuotteilla.

Kosteuttava vartalohoito

Koko kehoa hellivä hierontahoito. Hoito sisältää kokovartalon kuorinnan, kosteuttavan vartalovoiteen ja kokovartalohieronnan.

Käytetään Bebare Luxury Gold with Caviar -sarjaa, joka on parabeeniton ja säilöntäaineeton. Hoidon jälkeen tunnet heti, miten ihosi muuttuu pehmeäksi ja loistavaksi.

Imukuppihieronta

Imukuppihieronta vapauttaa kireät lihakset ja helpottaa lihassärkyjä. Säännöllinen imukuppihieronta kiinteyttää ja auttaa hajoittamaan selluliittikertymiä, sekä tehostaa luonnollista aineenvaihduntaa. Hoito rentouttaa kehoa ja mieltä.

Imukuppihieronta  voidaan jakaa kahteen työskentelytapaan: pistekuppaukseen ja liukukuppaukseen. Kuivakuppauksen yhteydessä hierotaan, jolloin aineenvaihdunta saadaan vilkastettua laajemmalta alueelta. Kuivakuppaus on kivuton, hygieeninen ja turvallinen hoitomuoto, jolla hierontaa voidaan tehostaa huomattavasti.

Kuivakuppauksessa ei rikota ihoa, vaan teho perustuu imukupilla aikaan saadun alipaineen aineenvaihduntaa tehostavaan vaikutukseen. Alipaine kiihdyttää verenkiertoa ja lymfa-aineenvaihduntaa sekä venyttää lihasta ja lihaskalvoja. Voidaankin sanoa että jo 15 minuutin kuivakuppauskäsittely vastaa tunnin hierontaa.

Huom! Imukuppien synnyttämä alipaine aiheuttaa pieniä verenpurkaumia iholle, jotka paranevat noin viikon kuluessa.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta toimii kokonaisvaltaisesti vaikuttaen kehoon ja mieleen. Se on rentouttava, rauhoittava ja ajatuksia kirkastava hoito. Intialainen päähieronta on länsimaiseen elämänmuotoon sopivaa, yksinkertaista ja rauhoittavaa hierontaa. Vaikka hieronnan aikana käsitellään vain yläosa, sen vaikutukset ulottuvat koko kehoon ja mieleen. Hieronta rentouttaa, poistaa stressiä ja virkistää mieltä.

hinnasto

Anti-Selluliittihoito 75min                               90 €
Kosteuttava vartalohoito 75min                   90 €
Imukuppihieronta 30min                                45 €
Imukuppihieronta 45min                                55 €
Intialainen päähieronta 30min                     35 €

Seuraa meitä somessa

Varaa oma hemmottelusi!

Varaa aikasi helposti netistä, soittamalla tai tule kysymään vapaita aikoja suoraan ovelta!