Sokerointi

Tehokas, hellävarainen ja vegaaninen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihon silkinpehmeäksi.

Sokeroinnilla saadaan poistettua iholta kuollut ihosolukko ja ihosta tulee nuoremman ja terveemmän näköinen. Sokerointi on paljon enemmän kuin karvanpoisto. Se on monille myös kuukausittainen ihonpuhdistus, jossa poistetaan ihosta vaatteista tarttuneet väriaineet ja kemikaalit.

Sokeroinnin jälkeen ihoa on helppo hoitaa kotona. Voiteet imeytyvät nopeasti ja niitä on mukavampi levitellä karvattomalle iholle. Tatuoinnitkin kirkastuvat, kun niiden päältä on poistettu kuollut ihosolukko.

Meribel Beautyssa käytetään Alexandria Professionals tuotteita. Sokeritahnan voi helposti puhdistaa lämpöisellä vedellä. Asiakkaat eivät tunne itseään tahmaiseksi hoitojen jälkeen. 

Puhtaat ja luonnolliset ainesosat

Sokeritahna on tehty 100 % luonnollisista ainesosista, eikä sen kehittelyssä ole käytetty eläinkokeita. Se ei myöskään aiheuta allergisia reaktioita. Se on niin luonnollista ja puhdasta, että voit vaikka syödä sitä. Sokeritahnamme on tehty sokerista, vedestä, arabikumista ja sitruunamehusta.

Sokeria käytetään ihonämpöisenä

Alexandria Professional sokeritahnaa käytetään ihonlämpöisenä, joten se on turvallinen kaikille ihoalueille. Se on turvallinen jopa suonikohjuisille alueille. Sokeritahna on yksinkertaisesti miellyttävän haalea. 

Sokeritahna ei riko ihoa

Alexandria Professional sokeritahna ei liimaudu ihosoluihin, joten sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti  ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. Elävät solut ovat kosteita ja koska sokeri on vesiliukoista, se ei liimaudu niihin. Sokerointi poistaa karvan ja samalla kuolleet ihosolut auttaen siten poistamaan myös uudetkin karvat. Sokerikuorintaa on turvallista käyttää myös kuivan ihottumasta kärsivän ihon käsittelyssä vaikka asiakkaalla olisi kuiva psoriasis. Sokerointi on niin hellä, että samoja ihoalueita voi käsitellä useita kertoja, jolloin voidaan poistaa myös lyhimmät karvat aiheuttamatta iholle vahinkoa tai ärsytystä.

Ei katko karvoja

Sokerikuorintamenetelmässä sokeritahna kietoutuu karvan ympärille tehden sen notkeaksi, samalla se tihkuu karvatupen suuaukkoon tarttuen pieneen karvan alkuun. Sokeroinnin edetessä pienetkin karvat poistuvat karvatupesta katkeamatta. Sokeroinnissa karva poistetaan aina tupesta sen luonnolliseen kasvusuuntaan, mikä auttaa poistamaan karvan murtamatta sitä ja lisäksi asiakas ei tunne epämukavuutta.

Pystyy poistamaan myös hyvin lyhyttä karvaa

Sokerikuorintamenetelmää käytettäessä karva voi olla minimissään vain 1mm pituinen.

Johtaa pysyvään karvattomuuteen

Useiden sokerointikäsittelyjen jälkeen karvatuppi surkastuu. Karva muuttuu koko ajan hennommaksi. Koska sokeri voi poistaa lyhimmät ja hennoimmat karvat, on mahdollista poistaa karvat niiden varhaisessa kasvuvaiheessa. Tämä voi johtaa karvojen pysyvään poistumiseen. Asiakkaat saavat täten yhä paremman ja pehmeämmän tuloksen.

Hinnasto

Kasvojen alue                                              alk. 10 €
Kainalot                                                               25 €
Sääret                                                                  45 €
Reidet                                                                   45 €
Käsivarret                                                            40 €
Käsivarret ja kainalot                                       55 €
Bikiniraja                                                              25 €

Brasilialainen karvanpoisto naisille              65 €
Huolto 3-4 vko                                                   55 €
Sääret ja reidet                                                  79 €
Sääret, reidet ja käsivarret                              110 €
Sääret, reidet ja bikini                                      100 €
Sääret, reidet, käsivarret ja kainalot             130 €
Sääret, reidet, käsivarret, kainalot ja            150 €
bikiniraja                            

Seuraa meitä somessa

Varaa oma hemmottelusi!

Varaa aikasi helposti netistä, soittamalla tai tule kysymään vapaita aikoja suoraan ovelta!