Kasvohoidot

Kasvohoidot kaikkiin ihon tarpeisiin, aina ihotyypille sopivin hoitotuottein

Kasvohoidot tehdään ihonanalyysin ja ihon tämän hetkisen tarpeen mukaan sekä asiakkaan toiveita kunnioittaen.

Kattavasta kasvohoitotarjonnastamme löytyvät perinteiset  kasvohoidot, kuten ihonpuhdistus, timanttihionta, täydellinen kasvohoito, hemmottelukasvohoito, ja miesten kasvohoito, sekä myös rentouttava kasvohieronta.

Kasvohoitojen lisäksi myös ihon säännöllinen kotihoito on tärkeää ja me Meribel Beautyssa autetaan Sinua rakentamaan ihollesi sopiva kotihoitorutiini.

Täydellinen kasvohoito 1h 30 min

Sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus (mekaanisesti tai ultraäänellä), kulmien siistiminen, pitkä kasvohieronta, naamio/ lämpimät kompressit, seerumit ja hoitovoiteet. 

Hemmotteleva kasvohoito 1h 15 min

Sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, pitkä kasvohieronta, naamio/ lämpimät kompressit, seerumit ja hoitovoiteet.

Miesten kasvohoito 60min

Sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, ihopuhdistus ultraäänellä tai mekaanisesti ihon kunnon mukaan, kasvojen hieronta, naamio/lämpimät kompressit, seerumit ja loppuvoiteet.

Ultraääni-ihonpuhdistus 60 min

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja.

Sisältää:  alkupuhdistus, kuorinta, ihon ultraäänisyväpuhdistus, kevyen mekaaninen puhdistus tarvittaessa, lyhyt hieronta, naamio/ lämpimät kompressit, seerumit ja hoitovoiteet.

MEKAANINEN IHONPUHDISTUS 60 min

Sisältää: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, mekaaninen syväpuhdistus, lyhyt hieronta, naamio/ lämpimät kompressit, seerumit ja hoitovoiteet

Timanttihionta 60 min

Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta.

Sisältää: alkupuhdistus, timanttihiontakuorinta, lyhyt hieronta, naamio/ lämpimät kompressit, seerumit ja hoitovoiteet

Silmänympäryshoito 45 min

Silmänympäryshoidossa herkkää silmänympärysihoa hellitään, kosteutetaan  ja ravitaan hieronnan ja naamion avulla.

OXYGEN SYVÄKOSTEUTTAVA KASVOHOITO 60 min

Sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, ultraääni ihonpuhdistus, Oxygen syväkosteuttava erikoisnaamio, erikoisseerumit ja hoitovoiteet.

Kiinteyttävä kasvohoito 60 min

Sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, ultraääni ihonpuhdistus, Oxygen syväkosteuttava erikoisnaamio, erikoisseerumit ja hoitovoiteet.

Klassinen kasvohieronta 45min

Sisältää: alkupuhdistus, kasvojen rentouttava hieronta ihotyypin mukaisella hieronta voiteella, hoitovoiteet

CNC COLDPLASMA ERIKOISKASVOHOIDOT 60 min

ColdPlasma on sensaatiomainen vaihtoehto ikääntymisen, epäpuhtaan ja akneen taipuvaisen ihon sekä couperosan, rosacean, huuli-herpeksen ja tulehtuneen ihon torjuntaan.

 ColdPlasma lievittää ruusufinnejä, auttaa parantamaan haavoja ja taistelee tehokkaasti sieni- ja herpesinfektioita vastaan. Hoitotoimenpiteen aikana kaikki vahingolliset bakteerit hävitetään, mikro-organismeja ja soluja vahingoittamatta.

GoldPlasmalla on ikääntymisen vastainen vaikutus, joka nopeuttaa kollageenin tuotantoa. Edistää vaikuttavien aineiden imeytymistä ihoon. Tehostaa hoitoa ja nopeuttaa prosessia. Toisin kuin lasersäteet, ColdPlasma ei vaurioita ihoa, verta ja sidekudoksen osia.          

Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi hoitoa suositellaan tehtäväksi sarjahoitona 1 – 2 viikon välein.

Esteet hoidon tekemiselle: Sydämentahdistin, raskaus, epilepsia, kemoterapiatoimenpiteen aikana .

RF-MIKRONEULAUS YHDISTELMÄHOITO

Perinteistä mikroneulausta tehokkaampi RF- (radiofrekvenssi) mikroneulaushoito on edistyksellinen hoito, joka parantaa ihon kiinteytymisen lisäksi ihon laatua ja rakennetta. Tekniikka perustuu eristettyihin mikroneuloihin, jotka läpäisevät ihon pinnan ilman vauriota ja jakavat kohdistettua RF-energiaa haluttuun ihokerrokseen. Ihon pintaa ei rikota ja syvyys sekä teho säädetään ihon mukaan.

Hoidon ansiosta ihon yleiskunto paranee, juonteet loivenevat, kasvot napakoituvat, ihon väri tasoittuu, ihohuokoset pienenevät ja arvet sekä pigmentti-muutokset korjaantuvat. RF-mikroneulausta suositellaan lähtötilanteesta ja hoidon vasteesta riippuen 3-5 kertaa 4-6 viikon välein. Tulosten ylläpitämiseksi suosittelemme sarjan jälkeen tehostehoitoa 3-6 kuukauden välein.

RF – KIINTEYTTÄVÄ KASVOHOITO

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollageenin muodostumista. Lämmön avulla voidaan vaikuttaa kudoksen toimintaan ja tasapainoon. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin.

Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät. Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla; kerran viikossa noin 3-5 kerran sarjana. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 1-2 kuukauden välein.

KASVOJENKOHOTUS EMS-FACELIFTILLÄ

EMS (electrical muscle stimulation) perustuu nimensä mukaisesti lihasten jumppaamiseen. EMS-sähköstimulaation avulla kasvojen lihaksia saadaan vahvistettua ja ilme kohenee luonnollisella tavalla. Esimerkiksi leukalinjaa, kulmia sekä poskipäitä voidaan kohottaa EMS-facelift sarjahoidon avulla. Kasvoista löytyy paljon lihaksia, joita ei niin sanotusti normaalissa arjessa tule käytettyä ja laitteella saadaan kohdistettua vaikutusta myös näihin lihaksiin.

Esteet hoidolle: Raskaus, epilepsia, sydänsairaudet, sydämentahdistimet tai muut laitteet

HAPPOHOITO 60 min

Sisältää: alkupuhdistuksen, hapotuksen, naamio, tehoseerumi ja loppuvoiteet.

Happohoito on pinnallinen kuorinta eli hoito vaikuttaa vain ihon pintakerroksessa. Happohoito ja sen vahvuus valitaan aina yksilöllisesti ihotyypin ja iho-ongelman mukaan.

Hoidon vaikutukset: Poistaa kuollutta ihosolukkoa, hoitaa epäpuhtauksia, sekä nopeuttaa solujen kulkeutumista ihon pintaan. Iho tuntuu tasaiselta ja pehmeältä. Pienet rypyt ja juonteet vähenevät ja ihon kyky sitoa kosteutta on entistä parempi. Tehotuotteet, kuten seerumit ja voiteet imeytyvät paremmin ihoon.

Happohoidolla saat upeita tuloksia halusit sitten eroon laajenneista ihohuokosista, pigmenttimuutoksista tai juonteista. Happo kuorii ihoa voimakkaasti ja aktivoi näin ihon uusiutumis- ja korjausprosesseja. Tämä saa aikaan sileän, puhtaan ja tasaisen ihon. Hoito voidaan tehdä myös herkälle iholle ihoa vahvistavana hoitona.

Hoidon jälkeen on ehdottoman tärkeää muistaa suojata iho auringolta sekä välttää saunomista. Ethän myöskään kuori ihoasi ennen happohoitoa. Hoito suositellaan otettavaksi sarjahoitona jotta hoitotulokset ovat entistä upeammat.

Hoidossa käytetään Biodroga Medical Cosmetics- tai MCCM Medical Cosmetics hedelmähappoja. Hoitoa voi ottaa yksittäisenä kirkastavana hoitona, mutta todellisia tuloksia saadaan 4-6 kerran sarjahoidolla. Hoito tehdään n. 7-10 päivän välein.

Kasvohoidot

Täydellinen kasvohoito                                   129 €
Hemmotteleva kasvohoito                             89 €
Oxygen syväkosteuttava kasvohoito           89 €
Kiinteyttävä kasvohoito                                   79 €
Klassinen kasvohieronta                                 49 €
Miesten kasvohoito                                           79 €
Mekaaninen ihonpuhdistus                            79 €
Ultraääni-ihonpuhdistus                                 79 €
Timanttihionta                                                   79 €
Silmänympäryshoito                                        49 €
Happohoito                                                         79 €

CNC COLDPLASMA KASVOHOIDOT

Ikääntyvä tai veltostunut iho                         89 €
Couperosa                                                         89 €
Rosacea                                                              89 €
Akne-iho                                                             89 €
Pintajuonteet                                                     89 €
Sarjahoito                                                           70 €

Laitekasvohoidot

RF-Mikroneulaus yhdistelmähoito               199 €
RF-Kiinteyttävä kasvohoito                             89 €
EMS-Facelift                                                        89 €

Seuraa meitä somessa

Varaa aika oma hemmottelusi!

Varaa aikasi helposti netistä, soittamalla tai tule kysymään vapaita aikoja suoraan ovelta!