Tiimi

Meribel Beautyn hoitolassa on tärkeää asiakastyytyväisyys hoidon aikana. Haluamme tarjota lopputuloksia, joista sekä me, että asiakkaamme voivat olla ylpeitä! Toteutamme  asiakkaan toiveet aina parhaamme mukaan! Meidän prioriteettiin kuuluu myös jatkuva ammattitaitojen kehittäminen ja nykyaikaisten trendien mukana pysyminen! 

Tutustu tiimiimme:

Merike

Pro-tason ripsiteknikko, Kosmetologi

Meribel Beautyn omistaja ja ammattitaitoinen ripsiteknikko vuodesta 2014 lähtien. Osaamistaan hän laajentanut kouluttautumalla kosmetologiksi vuonna 2022.

Pro-tason ripsiteknikko hallitsee erilaisia ripsityylejä sekä osaa yhdistellä ripsikuitujen eri kaarevuutta ja paksuuta luonnollisen näköiseksi lopputulokseksi. Asiakkaan toiveen mukaisesti huomioidaan myös silmän muoto, kasvojen piirteet sekä ripsien kasvusuunta. 

Merikelle työ on harrastus ja paras osa sitä on onnellinen ja tyytyväinen asiakas! 

Palvelee asiakkaita suomeksi, viroksi sekä englanniksi. 

Kristi

parturi-kampaaja

Meribel Beautyn toinen omistaja, sekä lämminhenkinen parturi-kampaaja vuodesta 2014 lähtien. 

Energinen, puhelias ja hymyilevä asiakaspalvelija, joka on kehittänyt ammattitaitoaan erilaisissa koulutuksissa Suomessa sekä ulkomailla. Kristin luovissa käsissä onnistuu kaikki naisten sekä miesten leikkaukset, värjäykset, kuin myös kampaukset arkeen ja juhlaan. 

Kristille on tärkeää kuunnella asiakaan toiveet ja löytää paras lopputulos yhdessä asiakkaan kanssa.  Asiakas voi näin huoletta istahtaa alas ja antautua Kristin ammattitaitoisiin käsiin. Vahvuutena on hiusten raidoitustyöt. 

Palvelee asiakkaita suomeksi, viroksi sekä englanniksi. 

Tiina

Cryo21–kylmäterapia

Ystävällinen Tiina on CryO21 -ammattilainen, joka vierailee Meribel Beautyssa kaksi kertaa viikossa. 

Tiina on ollut kauneudenhoitoalalla jo vuodesta 2013 lähtien, ja hän on erikoistunut kasvo- ja vartalohoitoihin. 

Parasta Tiinan työssä on rentoutunut ja tyytyväinen asiakas, sekä lopputulos hoiton päättyessä. 

Palvelee asiakkaita suomeksi, viroksi sekä englanniksi. 

Liis

Kynsiartisti

Ammattitaitoinen ja ystävällinen Liis on valmistunut kynsiteknikoksi vuonna 2015 ja tehnyt kynsiä siitä lähtien.  Hän on kehittänyt osaamistaan lisäkoulutusten kautta. 

Tärkeintä työssä on tarkka työnjälki, sekä asiakkaiden toiveiden huomioiminen. Liisin tavoitteena on, että jokainen asiakas lähtee kotiin hymy huulillaan. 

Palvelee asiakkaita suomeksi, viroksi sekä englanniksi. 

Elina

Kosmetologi

Iloinen ja ammattitaidoinen Elina on valmistunut kosmetologiksi vuonna 2012 Iraanissa. Hän on täydennänyt osaamista Suomen kosmetologi-koulussa 2018-2021v.

Kosmetologi työ on ollut Elinalle lapsuuden haaveammatti ja kauneudenhoitoala on ollut suuri intohimo pienestä tytöstä lähtien. Hoidoissa tärkein on ottaa huomioon asiakkaan tarpeet ja hoitaa häntä kokonaisvaltaisesti. 

Elina puhuu persiaa, suomea ja englantia

Seuraa meitä somessa

Varaa oma hemmottelusi!

Varaa aikasi helposti netistä, soittamalla tai tule kysymään vapaita aikoja suoraan ovelta!