Ripsienpidennykset

Luonnolliset tai näyttävät ripset, jotka helpottavat arkeasi!

Ripsienpidennyksissä omiin ripsiin liimataan ripsikuituja, jolloin saadaan näyttävä lopputulos ilman silmämeikkiä. Kuitujen pituus, paksuus ja kaarevuus katsotaan yhdessä asiakkaan toiveista ja ripsilaadusta riippuen. Oikein laitettuina pidennykset eivät vahingoita omia ripsiä. 

Klassinen ripsienpidennys

Klassisissa ripsienpidennyksissä yhteen omaan ripseesi liimataan yksi kuitu. Klassiset ripset on hyvin luonnolliset ja muistuttavat omia ripsiä, silloin kun niissä on ripsiväriä. Klassiset ripset on mahdollista  toteuttaa erilaisilla efekteillä, mikä tarkoittavat oman silmänmuotosi huomioimista ripsiä tehtäessä. Kuitujen kaarevuus ja pituus mietitään yhdessä sinun kanssasi ennen pidennysten aloittamista. 

Volyymi-ripsienpidennykset

Volyymi-ripsienpidennyksissä yhteen omaan ripseesi liimataan viuhkamuodossa 2-7 ohuen ohutta kuitua. Oman ripsesi kunto määrittelee viuhkojen koon. Volyymiripsissä lopputulos on tummempi ja näyttävämpi kuin klassisissa ripsissä. Volyymeissa myös huomioidaan oman silmäsi muoto ja pidennys toteutetaan sitä korostavalla efektillä. Kuitujen pituus ja kaarevuus mietitään yhdessä sinun kanssasi ennen pidennysten aloittamista. 

Hybridi-ripsienpidennykset

Hybridi-ripsienpidennyksessä omiin ripsiisi limataan sekä viuhkoja että yksittäisiä kuituja. Hybridiripset ovat siis klassisten ja volyymiripsien sekoitus. Mikäli haluat hybridit, niin varaathan aikasi uusiin volyymeihin tai volyymihuoltoon. 

Kotihoito-ohjeet ja ripsihuoltoon valmistautuminen

Älä kastele ripsiä vuorokauteen, tämän jälkeen pese ripset päivittäin! Ihon rasvoittuminen hajoittaa liimasidoksen, jos sitä ei pestä pois. Tämä vaikuttaa ripsien pysyvyyteen.

Ripsienpidennyksiin kertyy paljon enemmän likaa kuin luonnonripsiin, hyvä hygienia on todella tärkeää! Huono hygienia ripsienpidennysten kanssa voi johtaa jopa silmätulehdukseen.

Älä käytä öljypohjaisia tuotteita ripsienpidennysten lähellä.

Harjaa ripset 2 kertaa päivässä, silloin ripset pysyvät siisteinä ja volyymiviuhkat auki. Harjaa ripset silloin, kun ne ovat kuivat!  

Ethän taivuta ripsiä!  Ethän nuku naama tyynyssä. Ethän käytä ripsiväriä!  

Piilolinsseja ei saa käyttää ripsien laiton aikana. 

Tulethan ripsihuoltoon pestyillä, puhtailla ripsillä !  

Kotihoito – ohjeiden noudattamatta jättäminen tarkoittaa automaattisesti, että huollolle ei ole takuuta! Takuu Meribel Beautyssa tehdyille ripsienpidennyksille on yksi viikko! 

Hinnasto

Volyymiripset uudet                                         99 €
Pikahuolto 45 min                                             50 €
Volyymiripset huolto – 4 vkoa                        79 €
Uudet klassiset ripsienpidennykset              79 €
Klassiset ripsihuolto                                          60 €
Ripsienpidennysten poisto                              30 €

Ripsien värjäys                                                   20 €
Kulmien värjäys                                                 20 €
Ripsien ja kulmien värjäys                               30 €

Seuraa meitä somessa

Varaa oma hemmottelusi!

Varaa aikasi helposti netistä, soittamalla tai tule kysymään vapaita aikoja suoraan ovelta!