CryO21-kylmäterapia

Cryo 21 aiheuttaa lämpöshokin alentamalla rasvasolujen lämpötilaa.

Tämän apoptoosiksi nimitetyn prosessin tuloksena on rasvasolujen degeneroituminen ja kuolleiden solujen eliminoituminen.

Cryo21 ei vain poista rasvaa ja selluliittia, vaan myös vähentää tulehduksia, poistaa jännitystä lihaksista, pienentää raskausarpia sekä kaksoisleukaa ja myös tukee lymfa- ja verenkiertoa.

Lisätietoja Cryo21-kylmäterapiasta saat myös Tiinan kotisivulta https://www.cryoexpress.fi/, sillä hän on meillä tekemässä cryo-hoitoja.

Apoptoosi käynnistyy, kun Cryo21 hoidolla vähennetään ihoalueen lämpötilan 34 asteesta 8 asteeseen. Apoptoosi johtaa rasvasolujen hajoamiseen ja elektroniseen suunnitteluun normaalisti aineenvaihdunnan kautta. Tämä prosessi vie keholta aikaa noin 15-20 päivää.

Mitä CryO21-kylmäterapialla voidaan hoitaa?

CryO21 -vartalohoidon avulla voidaan hoitaa useita eri aluita, kuten vyötäröä, reisiä, takapuolta, rintaa ja käsivarsia, poistaen ei toivottua rasvaa ja selluliittia.  Säännöllisen sarjahoidon avulla voidaan saavuttaa huomattavia tuloksia, jopa useita kadotettuja sentteja vartalosi ongelma-alueilta.

Cryo21-kasvohoito on tehokas, kiinteyttävä ja ihoa kirkastava hoitomuoto kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle. Cryo21 -terapialla voidaan  hoitaa tehokkaasti vaikeita alueita, kuten silmäpussit, couperosa-iho, sekä kaksoisleuan poisto ja kiinteytys.

Paras tulos saavutetaan noin 3-5 hoidon sarjana. Kylmähoito on FDA-hyväksytty, täysin turvallinen hoitomuoto, josta ei aiheudu sinulle sivuvaikutuksia.

CRYO21 ULTRA LIFTING - KIINTEYTTÄVÄ JA KIRKASTAVA KASVOHOITO

Innovatiivinen yhdistelmä, mikä sisältää neljä erikokoista hyaluronihappomolekyyliä eri ominaisuuksilla, sekä biomimeettisia peptiidejä. Molekyylit muodostavat 3D verkoston jotka toimivat ihon eri kerroksissa ja kosteuttavat ihon pinta- sekä syvät kerrokset. SNAP-8 

Peptide on alternatiivi botuliinille, rentouttaa lihaksia ja on liftaavalla sekä kiinteyttävällä vaikutuksella. Ryppyjä ehkäisevä vaikutus, ihosta tulee elastinen ja hehkuva.

Ultra Lifting kasvohoito on tehokas, kiinteyttävä ja ihoa kirkastava hoitomuoto kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle.Paras tulos saavutetaan noin 3-5 hoidon sarjana.

Cryo21 Couperose-Stop

Cryo21 Couperose-Stop on erityinen kasvohoito menetelmä, jolla ihon verenkiertoa elvytetään alhaisen lämpötilan vaikutuksella. Hoito tuo kudoksiin lisähappea ja hoitava entsyymejä. Ihon kollageenin ja elastaanin tuotanto elpyy ja ihon kimmoisuus palautuu.

Kenelle: herkälle iholle missä laajentuneita kapillaareja ja taipumus punoittaa sekä ärsyyntyä.

Vaikutus:
– vahvistaa ja supistaa hiusverisuonia
– tasoittaa ja kiinteyttää ihoa
– tasoittaa punoitusta ja rauhoittaa ärsyyntynyttä ihoa

Cryo21 Acne-Stop kasvohoito

Sopii erinomaisesti arpiselle, pigmenttihäiriöiselle tai akneiholle. Hoito tuo kudoksiin lisähappea ja hoitava entsyymejä. Ihon kollageenin ja elastaanin tuotanto elpyy ja ihon kimmoisuus palautuu.

Kenelle: akne ja rasvoittuva iho, sekaiho

Vaikutus:
– syväpuhdistava, kaventaa ihohuokosia
– täydentää mineraaleja ihossa, tehden sen sileäksi ja virkistyneeksi
– säätelee talituotantoa
– ehkäisee ihon kiiltämistä

CRYO21 EXPRESS FIRMING KASVOHOITO

Kasvojenkohotus ilman veistä! Kauneudenhoidossa on kylmän vaikutukseen perustuvia hoitomenetelmiä käytetty jo vuosia, sillä kylmällä on tunnettu ja tehokas vaikutus ihon nuorekkuuden ja kimmoisuuden ylläpitämisessä. Cryo21 erityisesti kasvojen ja kaulan alueelle tarkoitetun ikääntymistä hidastavat ja ihoa kiinteyttävät hoidot stimuloivat ihosolujen uudistumista, lymfakiertoa, ihon verenkiertoa sekä kollageenin ja elastaanin tuotanto ihon syvemmissä kerroksissa.

Kenelle Cryo21 ei sovi

CRYO21- hoito ei sovi, jos sinulla on jokin alla mainituista:

Olet raskaana tai imetät, syöpä, leukemia, tulehtuksellinen ihosairaus, suoritettu elinsiirto, flebiitti ( alaraajojen laskimoiden vajaatoiminta) tai tromboflebiitti ( pinnallinen laskimotulehdus ), kryglobulinemia, Raynaud`n oireyhtymä, Botox pistokset hoidettavalla alueella tai edellisestä rasvanpoistohoidosta on kulunut alle 2 viikkoa. 

HINNASTo

Cryo 21 vartalohoito                                         125 €
Cryo 21 sarjahoito                                              99 €
Cryo21  kasvohoito                                            99 €
Cryo21  kasvo+vartalo                                     179 €
Cryo21  2 aluetta                                               179 €

Cryo21 kasvohoito Ultra Lifting                       99 €
Cryo21 kasvohoito Coupuose Stop               99 €
Cryo21 kasvohoito Acne Stop                         99 €
Cryo21 kasvohoito Firming                              99 €

Seuraa meitä somessa

Varaa oma hemmottelusi!

Varaa aikasi helposti netistä, soittamalla tai tule kysymään vapaita aikoja suoraan ovelta!