Esteettiset Injektiohoidot

Täyteainehoidot ihon juonteiden häivyttämiseen, huulten täyteläistämiseen ja kasvojen muokkaamiseen

Meribel Beautyssa kaikki esteettiset injektiohoidot suorittaa aina hoitoihin laajasti koulutetut terveydenhuollon ammattihenkilöt – sairaanhoitajat.

Hoidon jälkeen jokaiseen hoitokokonaisuuteen kuuluu jälkikontrolli, että tiedämme sinun olevan tyytyväinen.

Esteettiseita injektiohitoja tekee meillä Ilomed – kauneusklinikan asiantuntijat.

Aliaxin TÄYTEAINEHOIto

Aliaxin on kattava valikoima intradermaalisia täyteaineita, joiden sisältämä ultrapuhdas hyaluronihappo imeytyy helposti ihoon. Ei-invasiivinen, innovatiivinen hoitomuoto tuo luonnollista muotoa, nostetta ja kosteutta.

Kasvojen jokainen alue tarvitsee omanlaistaan hoitoa. IBSA on kehittänyt neljä erilaista koostumusta, jotka hyödyntävät eri molekyylipainoja, joilla on tiettyjä viskoelastisia ominaisuuksia. Ne muodostavat laajan tuoteperheen, jolla voi hoitaa yhteensä 12:ta kasvojen eri osaa.

Lisätietoa hoidosta voit lukea Ilomedin sivuilta >

Aliaxin täyteainehoidot veloitetaan millien mukaan
1 ml                                                                     459 €
2 ml                                                                    880 €
3 ml                                                                   1250 €
4 ml                                                                   1580 €
5 ml                                                                   1920 €

PROFHILO - ELVYTYSHOITOA IHOLLESI

Ainutlaatuinen hyaluronihappohoito, jolla hoidetaan ihon velttoutta ja kosteutta.  Hoidossa vain viisi pistoskohtaa molemmin puolin riittää hoitamaan koko kasvot.  Profhilo on ensimmäinen BDDE-vapaa stabiloitu injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote, jolla hoidetaan ihon velttoutta.

Tuotteen hyaluronihappopitoisuus (64 mg / 2 ml) on markkinoiden korkeimpia. Se vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä muotoilee ikääntyvää ja roikkuvaa kudosta. Profhilo takaa erinomaiset tulokset joko itsenäisenä hoitona tai käytettynä rinnakkain muiden tällä hetkellä tarjolla olevien esteettisten hoitojen kanssa.

Profhilo on stabiloitu tuote, joka kestää iholla noin 28 päivää. Tämän ajanjakson aikana hitaasti vapautuva hyaluronihappo stimuloi neljää erityyppistä kollageenia ja elastiinia.

Lisätietoa hoidosta voit lukea Ilomedin sivuilta >

PROFHILO®:  460 € / 1. kerta tai ylläpitokerta kasvoille (2ml)

Hoitopaketti: 800€ sisältäen kaksi hoitokertaa

PROFHILO®Body: 930 €, samalla hoitokerralla toisen alueen PROFHILO® hoito 880e

MESOTERAPIA

Mesoterapiahoito on ihon pintaa hoitava hoito. Se parantaa ihon laatua, elvyttää, kosteuttaa, virkistää ja sopii täydentämään muita hoitoja. Hoito myös kiinteyttää ihon pintaa sekä pehmentää hyvin hienoja ryppyjä. 

Mesoterapia tehdään sarjahoitona 3–4 kertaa 1–4 viikon välein, minkä jälkeen ylläpitohoito tehdään yhden kerran aina vuodenaikojen vaihtuessa.

VISCODERM on intradermaaliseen käyttöön tarkoitettu tuoteryhmä, joka perustuu ei-kemiallisesti muunnettuun ultrapuhtaaseen hyaluronihappoon. Sitä on saatavilla kolmena erilaisena pitoisuutena. VISCODERM auttaa palauttamaan ihokudoksen tukirakenteita. Lopputuloksena on parempi väri, elastisuus ja kiinteys. Hoidettavat alueet ovat niitä ihoalueita, joihin ikääntymisprosessi vaikuttaa.

VISCODERM-tuoteperheen indikaatio vaihtelee kasvoista tiettyihin vartalon alueisiin. Intradermaalisten, eri pitoisuuksilla annettavien biorestrukturoivien hyaluronihappohoitojen tarkoituksena on korjata kollageenirakenteita ja simuloida kollageenintuotantoa verinahan keski- ja syvätasolla.

Lisätietoa hoidosta voit lukea Ilomedin sivuilta >

Hinta alkaen 220 € – hoitokokonaisuus suunnitellaan yksilöllisesti

Seuraa meitä somessa

Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon!

Varaa aikasi helposti netistä, soittamalla tai tule kysymään vapaita aikoja suoraan ovelta!