Mikroneulaus

Herättele ihoasi mikroneulauksella

Mikroneulaus on ihoa kiistattomasti nuorentava hoito, joka toimii ratkaisuna moniin iho-ongelmiin. Mikroneulaus on ihoa läpäisevä hoito, joka aktivoi ihon kollageenintuotantoa ja uusiutumista, parantaa verenkiertoa ja mahdollistaa aktiiviaineiden tehokkaan kanavoinnin ihoon.

Toimintaperiaatteena mikroneulauksessa on aiheuttaa ihoon hallitusti pieniä vaurioita, joita iho itse alkaa parantaa. Tämä tapahtuu konkreettisesti niin, että mikroneulausrullalla tai -kynällä ihon pintakerrokseen tehdään tuhansia ohuita mikrokanavia. Mikrokanavat avaavat suoran tien kosmetiikan vaikuttaville aineille, mikä moninkertaistaa hoidossa käytettävien seerumien tehon. Pienen pienet mikrovauriot stimuloivat ihon luonnollisia paranemismekanismeja, mikä saa ihon uudistamaan itseään nopeammin ja tehokkaammin. Paranemisprosessin aikana ihossa muodostuu lisää kollageenia ja lisäksi ihon verenkierto paranee. Näin ihosta tulee kiinteämpi, juonteet silottuvat, arpikudos paranee, ihon sävy tasoittuu, ihohuokoset pienenevät ja iho uudistuu näkyvästi.

Mitä mikroneulaus tekee iholle ?

Mikroneulauksella on monia positiivisia vaikutuksia ihoon:
• Ohuen ja herkän ihon paksuntaminen ja vahvistaminen
• Epäpuhtauksien ja aknen hoito
• Ihon rakenteen tasoittaminen, napakoittaminen ja juonteiden silottaminen
• Arpien ja pigmenttimuutosten hajottaminen
• Kertahoitona tuomaan hehkua iholle

Paras tulos saadaan aina sarjahoidolla. Parhaimmillaan sarjahoidon tulokset ovat niin hyviä, että mikroneulaus on oiva vaihtoehto jopa kauneuskirurgialle. Sopiva hoitojen määrä sarjahoidossa on ihotyypistä ja iho- ongelmista riippuen 3-6 hoitoa.

Hinnasto

Mikroneulaus kasvot                                139
Mikronaulaus kasvot 3 krt                     359
Mikroneulaus kasvot 5 krt                     499

Mikroneulaus kasvot + kaula                159 €
Mikronaulaus kasvot + kaula 3 krt      429
Mikroneulaus kasvot + kaula 5 krt      699

 

Seuraa meitä somessa

Varaa oma hemmottelusi!

Varaa aikasi helposti netistä, soittamalla tai tule kysymään vapaita aikoja suoraan ovelta!