Happohoito

Kemialliset kuorinnat eli happohoidot ovat erittäin tehokkaita menetelmiä eri iho-ongelmien hoitoon.

Happokuorintoja voidaan tehdä kaikille ihotyypeille. Happohoidot tekee koulutuksen saanut ammattilainen, joten tekemämme happohoidot ovat täysin turvallisia. 

Kuorinnat tehdään turvallisesti erivahvuisilla hapoilla. Asiantunteva hoitajamme valitsee käytettävät hapot asiakkaan ihotyypin ja iho-ongelman mukaan yksilöllisesti. Hoidossa kuorinnan jälkeen iholle imeytetään tehoaineita, jotka pääsevät imeytymään ihoon syvemmälle kuin ilman kuorintaa imeytettynä.

Happohoito on pinnallinen kuorinta eli hoito vaikuttaa vain ihon pintakerroksessa. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, hapotuksen, hyaluron-geelin, tehoseerumi ja loppuvoiteet.

Hoidon vaikutus:

– Poistaa kuollutta ihosolukkoa
– Hoitaa epäpuhtauksia
– Nopeuttaa solujen kulkeutumista ihon pintaan
– Iho tuntuu tasaiselta ja pehmeältä
– Pienet rypyt ja juonteet vähenevät
– Ihon kyky sitoa kosteutta on entistä parempi
– Tehotuotteet, kuten seerumit ja voiteet imeytyvät paremmin ihoon

Happohoidolla saat upeita tuloksia halusit sitten eroon laajenneista ihohuokosista, pigmenttimuutoksista tai juonteista. Happo kuorii ihoa voimakkaasti ja aktivoi näin ihon uusiutumis- ja korjausprosesseja. Tämä saa aikaan sileän, puhtaan ja tasaisen ihon. Hoito voidaan tehdä myös herkälle iholle ihoa vahvistavana hoitona. Hoidon jälkeen on ehdottoman tärkeää muistaa suojata iho auringolta sekä välttää saunomista. Ethän myöskään kuori ihoasi ennen happohoitoa. Hoito suositellaan otettavaksi sarjahoitona jotta hoitotulokset ovat entistä upeammat.

Hoidossa käytetään Biodroga Medical Cosmetics- tai MCCM Medical Cosmetics hedelmähappoja. Hoitoa voi ottaa yksittäisenä kirkastavana hoitona, mutta todellisia tuloksia saadaan 4-6 kerran sarjahoidolla. Hoito tehdään n. 7-10 päivän välein.

Hinnasto

Happokuorinta                  79 €